Compra Piso en Calle Joaquim Blume, Barcelona

Piso en Venta en Barcelona

82 m²
4
1
4.817 €/m²

Descripción

SE VENDEMOS GRAN PISO EN ZONA DE POBLE SEC BARCELONA!!!!
No dudes en visitarlo, un piso acogedor,grande,buena ubicación ........ "VISITALO"
La vivienda es toda exterior y dispone de 4 habitaciones y un baño completo, tiene un salón-comedor de unos 20m2 con salida a balcón, cocina con galería y cuarto de máquinas.
El edificio esta en perfecto estado de conservación consta de ascensor.
Barcelona (pronunciat en català central, és una ciutat i metròpoli a la costa mediterrània de la península Ibèrica. És la capital de Catalunya, així com de la comarca del Barcelonès i de la província de Barcelona, i la segona ciutat en població i pes econòmic de la península Ibèrica, després de Madrid. El municipi creix sobre una plana encaixada entre la serralada Litoral, el mar Mediterrani, el riu Besòs i la muntanya de Montjuïc. La ciutat acull les seus de les institucions d`autogovern més importants de la Generalitat de Catalunya: el Parlament de Catalunya, el President i el Govern de la Generalitat. Pel fet d`haver estat capital del Comtat de Barcelona, rep sovint el sobrenom de Ciutat Comtal. També, com que ha estat la ciutat més important del Principat de Catalunya des d`època medieval, rep sovint el sobrenom o títol de cap i casal.
Amb una població d`1.636.732 habitants (2021), Barcelona és la ciutat més poblada de Catalunya i l`onzena de la Unió Europea, segona ciutat no capital d`estat després d`Hamburg. És el principal nucli urbà de la regió metropolitana de Barcelona, que aglutina 4 774 561 habitants, i de l`àrea Metropolitana de Barcelona, integrada per 36 municipis, que té una població de 3 225 058 habitants i una superfície de 633 km². Un estudi del departament d`Afers Socials i Econòmics de l`ONU de l`any 2005 situa Barcelona en la posició 51 del rànquing de les poblacions amb major nombre d`habitants del món.
Barcelona és una ciutat que atreu molts turistes, sobretot a partir del Jocs Olímpics que s`hi van celebrar el 1992. La xifra rècord en nombre de visitants anuals es va registrar el 2019, amb 11.977.277 turistes i prop de 33 milions de pernoctacions en hotels i pisos turístics, comptant-hi només allotjaments oficials.

traducir

Trovimap ID: 493994-36295805
Ref. Agencia: 313

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1971

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Ninguno
  • Electrodomesticos:

    Secadora

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones