Compra Piso en Calle Matilde Diez

Piso -

80 m²
4
1
9.625 €/m²

Descripción

Benvingut al pis dels teus somnis a la cotitzada zona entre Farró i Sant Gervasi!



Aquest pis us sorprendrà amb una autèntica joia urbana: una terrassa excepcional de 122 m2 que redefineix el concepte de vida a la ciutat.

La terrassa és el punt fort d´aquest habitatge, banyat per la llum del sol durant tot el dia. No només il·lumina naturalment l'interior de la llar, sinó que també ofereix un espai ampli a l'aire lliure per viure al màxim. Imagina sopars sota les estrelles, moments de relaxació al sol i la possibilitat de gaudir de reunions inoblidables en un entorn veritablement únic.

Amb una superfície actual de 88m2, el pis compta amb 3 habitacions, dues amb accés directe a la terrassa i una tercera interior que ofereix flexibilitat en el seu ús. La cuina, ben equipada, inclou un safareig espaiós. Tot i que actualment només compta amb un bany, hi ha la possibilitat de realitzar reformes per ampliar els espais i afegir un altre bany, adaptant la propietat a les teves necessitats específiques.

Ubicat estratègicament a prop de Plaça Molina, aquest immoble us ofereix la tranquil·litat que busqueu sense renunciar a la comoditat urbana. Amb excel·lents connexions de transport, tant amb cotxe a través de Via Augusta com amb transport públic amb estacions de ferrocarril properes com Gràcia, Plaça Molina i Sant Gervasi, així com parades d'autobús a poca distància, tindràs accés ràpid i convenient a totes les parts de la ciutat.

En resum, aquest pis representa una oportunitat única a una de les zones més demandades de la ciutat. No deixis passar l'oportunitat de convertir aquest lloc a casa teva, on podràs gaudir d'una vida urbana vibrant juntament amb el teu propi oasi privat a l'aire lliure. Contacta'ns avui mateix per concertar una visita i descobrir tot allò que aquest excepcional pis té per oferir!


















traducir

Trovimap ID: 493461-36914295
Ref. Agencia: 2758

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

SELLARES IMMOBILIARIS

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones