Compra Piso en Calle Lepant, Marianao, Sant Boi De Llobregat

Piso - Sant Boi de Llobregat

133 m²
4
1
2.632 €/m²

Descripción

Encantadora planta baixa tipus dúplex, perfecta per a aquells que busquen una llar àmplia i acollidora.

En la planta baixa, trobaràs una cuina moderna i totalment equipada, ideal per a satisfer les teves habilitats culinàries i crear deliciosos menjars. El menjador contigu proporciona un espai acollidor per a gaudir de sopars en família o amb amics. A més, un bany complet en aquesta planta que garanteix la comoditat. La joia de la planta baixa és l'espaiosa terrassa, que ofereix la possibilitat d'instal·lar una barbacoa per a gaudir de moments a l'aire lliure amb sers estimats. Aquest espai versàtil es converteix en un lloc perfecte per a relaxar-se, socialitzar o simplement gaudir de la brisa.

El safareig, també situat en la planta baixa, agrega practicitat a les tasques diàries, facilitant l'organització i el manteniment de la llar.

Pujant a la primera planta, descobriràs tres encantadores habitacions. La suite principal és un refugi privat amb el seu propi bany, brindant luxe i comoditat. Les dues habitacions addicionals són perfectes per a nens, convidats o fins i tot com a oficina a casa.
El segon bany en la primera planta garanteix la comoditat de tots els residents. A més, la terrassa en aquest nivell proporciona un espai addicional per a gaudir de l'aire fresc i les vistes del de l'entorn. Aquesta planta baixa tipus dúplex ofereix un estil de vida còmode i elegant.

No perdis l'oportunitat de fer d'aquesta propietat la teva nova llar!

traducir

Trovimap ID: 490951-36587613
Ref. Agencia: HT096

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2003

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones