Compra Otro en Marianao, Sant Boi De Llobregat

Local comercial - Sant Boi de Llobregat

155 m²
4
1
1.923 €/m²

Descripción

Benvingut! Estàs interessat a comprar un restaurant-pizzeria completament equipat i en ple funcionament! Aquest local de 156 metres quadrats compta amb una capacitat de 62 persones en el seu interior i 12 taules de terrassa perquè els clients gaudeixin del bon clima.

El restaurant-pizzeria és un negoci rendible, amb una clientela fidel i una excel·lent ubicació en una zona concorreguda. El local compta amb una cuina equipada amb tot el necessari per a oferir una àmplia varietat de plats, incloent-hi una àmplia selecció de pizzes preparades en un forn especialitzat. A més, el local compta amb totes les llicències i permisos necessaris per al seu funcionament, la qual cosa fa que la transició a un nou propietari sigui fluida i sense complicacions.

Aquest restaurant-pizzeria és una excel·lent oportunitat d'inversió per a aquells que busquen un negoci amb una base sòlida i una bona rendibilitat. Si estàs interessat a adquirir aquest negoci, no dubtis a contactar-nos per a programar una visita i conèixer més detalls sobre el local. Estem segurs que t'encantarà!

El preu ofert no inclou els impostos que graven la compravenda, així com les despeses de notària i registre

traducir

Trovimap ID: 490951-34533201
Ref. Agencia: HT070

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1996

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones