Compra Piso en Calle Matilde Diez

Piso -

80 m²
4
1
9.625 €/m²

Descripción

Benvingut al pis dels teus somnis a la cotitzada zona entre Farró i Sant Gervasi!



Aquest pis us sorprendrà amb una autèntica joia urbana: una terrassa excepcional de 122 m2 que redefineix el concepte de vida a la ciutat.

La terrassa és el punt fort d´aquest habitatge, banyat per la llum del sol durant tot el dia. No només il·lumina naturalment l'interior de la llar, sinó que també ofereix un espai ampli a l'aire lliure per viure al màxim. Imagina sopars sota les estrelles, moments de relaxació al sol i la possibilitat de gaudir de reunions inoblidables en un entorn veritablement únic.

Amb una superfície actual de 88m2, el pis compta amb 3 habitacions, dues amb accés directe a la terrassa i una tercera interior que ofereix flexibilitat en el seu ús. La cuina, ben equipada, inclou un safareig espaiós. Tot i que actualment només compta amb un bany, hi ha la possibilitat de realitzar reformes per ampliar els espais i afegir un altre bany, adaptant la propietat a les teves necessitats específiques.

Ubicat estratègicament a prop de Plaça Molina, aquest immoble us ofereix la tranquil·litat que busqueu sense renunciar a la comoditat urbana. Amb excel·lents connexions de transport, tant amb cotxe a través de Via Augusta com amb transport públic amb estacions de ferrocarril properes com Gràcia, Plaça Molina i Sant Gervasi, així com parades d'autobús a poca distància, tindràs accés ràpid i convenient a totes les parts de la ciutat.

En resum, aquest pis representa una oportunitat única a una de les zones més demandades de la ciutat. No deixis passar l'oportunitat de convertir aquest lloc a casa teva, on podràs gaudir d'una vida urbana vibrant juntament amb el teu propi oasi privat a l'aire lliure. Contacta'ns avui mateix per concertar una visita i descobrir tot allò que aquest excepcional pis té per oferir!


















traducir

Trovimap ID: 483173-36910430
Ref. Agencia: 2758

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones