Compra Casa De Campo en Tallada D Empordà, La

Casa rural - Tallada d Empordà, La

140 m²
4
1
6.071 €/m²

Descripción

EN VENDA CASA RÚSTICA AMB JARDÍ, PISCINA I PORXOS AL BAIX EMPORDÀ. Encantadora propietat d'aproximadament 1.000 m² amb doble parcel·la i entrada per dos carrers. En una de les parcel·les, s'erigeix una preciosa casa construïda amb materials nobles, que combina a la perfecció l'elegància rústica amb comoditats modernes. Amb una ubicació privilegiada a pocs quilòmetres de L'Escala, Torroella de Montgrí i L'Estartit.

Aquesta llar, amb una superfície total d'aproximadament 190 m², està envoltada per un bonic jardí. A l'exterior, et rebran una piscina de 7 x 3,50 metres, cuidats porxos i una àmplia zona de barbacoa estratègicament situada al costat de la piscina, ideal per a gaudir de menjars a l'aire lliure. Un dels porxos està envidrat, brindant-te la possibilitat de gaudir de l'entorn en qualsevol època de l'any.

A la planta baixa de la casa trobem una cuina independent, un acollidor saló-menjador amb llar de foc i generosos finestrals que s'obren a porxos i jardí. A més, trobaràs una habitació doble, un bany complet i garatge amb safareig. Els terres són de tova catalana i parquet, juntament amb els sostres amb bigues de fusta vista, afegeixen un toc càlid i autèntic a la residència.

A la planta superior, zona de nit amb bany i dues espaioses habitacions dobles, una d'elles en suite amb vestidor i un ampli solàrium, ofereixen un oasi de tranquil·litat. La casa està equipada amb calefacció central de gas propà i aire condicionat per al teu màxim confort en totes les estacion

traducir

Trovimap ID: 483173-36910429
Ref. Agencia: 000404

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2011

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones