Compra Piso en Gràcia / Vila De Gràcia, Barcelona

Piso - Barcelona

81 m²
4
1
6.148 €/m²

Descripción

Benvinguts a aquest espectacular pis en venda! Situat al cor del barri de Gràcia, al costat del carrer Verdi, aquest immoble recent reformat t'enamorarà des del primer moment.

Aquest pis es troba a una finca modernista rehabilitada, amb ascensor i terrassa comunitària per gaudir de les vistes panoràmiques de tota la ciutat. La propietat compta amb tres habitacions. A més, disposa d´un bany complet amb dutxa i terres hidràulics que li aporten un toc d´elegància.

La cuina, oberta al menjador, està equipada amb nous electrodomèstics i d'alta qualitat. Des de la galeria, podreu gaudir de vistes obertes a un parc infantil i de molta llum solar.

Aquest pis senyorial està ubicat a la planta 2, amb ascensor i bons veïns, amb un gust exquisit a la reforma que el converteix en una joia immobiliària. A més, compta amb dos balcons que us permetran gaudir de l'ambient del barri de Gràcia des de la comoditat de la vostra llar.

No perdis l'oportunitat de viure a un dels barris més emblemàtics de Barcelona, ??envoltat de botigues, restaurants i vida cultural. Agenda la teva visita avui mateix!

traducir

Trovimap ID: 483173-36693164
Ref. Agencia: SS509

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones