Compra Unifamiliar en Tordera

Chalet / Torre - Tordera

-
4
1
-

Descripción

Gran casa unifamiliar de 275m2 amb precioses vistes a 1614m2 de terreny
Àmpli habitatge de 275m2 distribuït en quatre plantes i situat en un bell terreny de 1618m2 amb espectaculars vistes i terrasses en totes les estances. Consta d'un ampli saló-menjador de 31m2 amb llar de foc, 4 habitacions, 2 cambres de bany, golfes i espaiosa planta baixa amb possibilitat d'un altre saló o despatx. Es tracta d'una llar reformada en molt bon estat de conservació, amb terres de gres, finestres d'alumini i alarma de seguretat. L'ampli terreny amb vegetació autòctona i zona enjardinada ofereix la possibilitat d'hort i consta d'una pista de tennis a reformar, que pot adaptar-se per a qualsevol altre ús com a zona recreativa o una piscina. Les vistes des de qualsevol part de la casa són espectaculars i ofereixen la calma i natura ideals per a un nou model de vida.
A tan sols 15 km de la platja, la seva situació a la urbanització Àgora Parc és idònia per la seva proximitat al mar i a la muntanya, en un entorn de parcs naturals aptes per al senderisme i esports de muntanya, alhora que propera a Tordera a deu minuts de comerços i serveis públics, i comunicacions amb les autopistes a Barcelona, ??Girona i altres poblacions.
La seva situació a la urbanització Àgora Parc és idònia per la seva proximitat al mar, a tan sols 15 km de les platges de Blanes, i a la muntanya.

traducir

Trovimap ID: 483087-27713889
Ref. Agencia: TOR-BLANES

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1997

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

MATEU MORENO, GEMMA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones