Compra Piso en Calle Moratín, 28, Centre, Mataró

Piso - Mataró

96 m²
4
1
3.281 €/m²

Descripción

Avui tenim l'honor de presentar una Obra Nova al centre de Mataró, capital de la comarca del Maresme, La seva privilegiada situació geogràfica -per un costat el mar i per l'altre la serralada litoral- fa que les condicions climàtiques de Mataró siguin idònies per a gaudir de la ciutat.

El pis que us oferim és de gran qualitat i pensat per i per al client.

Gaudeix de la intimitat d'una terrassa que dóna a un pati interior al centre, al costat de tots, tots els serveis! Però en un oasi fet per a tu on pots desconnectar estant al centre de la ciutat.

Disposa de 3 dormitoris, 2 banys, gran saló de més de 30m2 i gran cuina office; espais amplis lluminosos i còmodes. Disposa de terrassa que dóna a zona tranquil·la.

S'está començant a construir de manera que tens l'opció de fer modificacions sobre plànol d'acabats i fins i tot sobre estructura!

El lliurament previst és per novembre 2021.

No estem parlant d'una construcció qualsevol, sinó d'una que es fa pensant en sostenibilitat, comoditat i qualitat. Es busca el benestar de l'afortunat que la gaudeixi, que pugui gaudir de gran llum natural, i d'intimitat respecte als veïns, i per això s'han buscat maneres d'optimitzar a l'màxim aquestes 2 premisses, la qualitat dels acabats són els que et convenceran que és una obra feta amb cap i reflexionant sobre les millors propostes de construcció actuals.

Truca'ns i et donarem tots els detalls!

traducir

Trovimap ID: 483087-26727845
Ref. Agencia: OBM-PL1

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2020

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

MATEU MORENO, GEMMA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones