Compra Casa en Calle De Can Roure, Lliçà D'amunt, Barcelona, Lliçà D'amunt

Chalet en Lliça d' Amunt. FINANCIACIÓN DISPONIBLE !!!

180 m²
4
1
2.094 €/m²

Descripción

OPORTUNITAT El Xalet de 180 m2 es troba en una zona molt tranquil·la de la Urbanització de Can Rovira i està construït en una parcel·la de 640 m2. Aquesta casa presenta un disseny típic de xalet amb acabats d'alta qualitat i ha estat totalment reformada de nou, estant apunt per entrar-hi a viure.

La casa disposa de 4 habitacions dobles, perfectes per a una família gran o per rebre convidats. També compta amb 3 banys, la qual cosa proporciona comoditat i privacitat als residents. La cuina és de tipus office, ideal per a cuinar i gaudir d'àpats en família. El menjador és molt ampli i disposa d'una llar de foc que crea un ambient càlid i acollidor. A més, té una sortida directa al jardí, permetent gaudir de l'espai exterior.

La casa inclou un garatge per a estacionar els vehicles i diversos trasters per a emmagatzemar objectes. Aquestes instal·lacions addicionals són molt pràctiques per mantenir l'ordre i l'organització de la vivenda.

Una de les característiques més destacables d'aquest xalet són les seves terrasses, que ofereixen l'espai perfecte per gaudir de les vistes i relaxar-se a l'aire lliure. A més, també disposa d'un porxo a la part frontal de la façana, que proporciona un espai cobert per gaudir de l'exterior en qualsevol època de l'any.

Finalment, la casa compta amb una piscina, que és un gran avantatge durant els mesos d'estiu. Aquesta piscina proporciona un espai refrescant i recreatiu per a tota la família i amics.

En resum, aquest xalet de 180 m2, amb annexes de 30 m2, és una propietat encantadora situada en una zona tranquil·la. Amb les seves 4 habitacions, 3 banys, cuina office, àmplia sala d'estar, garatge i trasters, ofereix tot el necessari per a una vida còmoda. Les seves terrasses, porxo i piscina són els elements destacats que proporcionen espais exteriors perfectes per gaudir del clima i l'entorn. La seva reforma recent amb acabats d'alta qualitat assegura una vivenda moderna i pràctica.

traducir

Trovimap ID: 481292-35236410
Ref. Agencia: 80152

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Erecat servicios inmobiliarios sl

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones