Compra Piso en Santa Eugenia De Berga

Piso en venta en Santa Eugènia de Berga(08507)

84 m²
4
1
1.929 €/m²

Descripción

Aquest encantador pis, situat en un bloc de recent construcció, disposa d'ascensor, plaça d'aparcament i traster. Amb una distribució funcional, inclou dues habitacions dobles, un bany amb plat de dutxa, safareig, una cuina, menjador i un balcó amb agradables vistes.

La seva ubicació en ple centre del poble enriqueix la vida quotidiana, amb el forn de pa, carnisseries, escola, teatre, centre de dia i Centre d'Atenció Primària a prop, facilitant un estil de vida còmode i convenient per a tots els membres de la família.

Sobre aquesta finca, el seu estat, característiques i dades: es fa constar que són de caràcter informatiu, confidencial i no contractual. Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
Aquesta informació no es pot publicar en documents, declaracions o circulars, i comunicacions amb tercers, sense disposar prèviament de l'autorització de la propietat de l'immoble, manifestada per escrit.

Fem constar que la nostra agència protegirà i promou els interessos legítims dels nostres clients actuant en tot cas amb fidelitat, lleialtat, imparcialitat, discreció absoluta i respectant els principis de confidencialitat i secret professional, sempre subjecte a la Llei del dret a l'habitatge i els reglaments i lleis de protecció de dades vigents
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

traducir

Trovimap ID: 480914-36789019
Ref. Agencia: VP12402-33

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones