Compra Casa en Sol, 65, Santa Eulalia De Riuprimer

Casa en venta en Santa Eulàlia de Riuprimer

254 m²
4
1
1.654 €/m²

Descripción

Aquesta casa adosada té una superfície construïda 254 m² amb un disseny cuidat i una ubicació excepcional.

A la planta baixa, trobem un rebedor que ens dóna la benvinguda a la casa. La cuina exterior office és lluminosa i espaiosa. Hi ha també un bany de cortesia. El menjador i la sala d'estar són àmplis i tenen una sortida directa al jardí privat, que inclou una àrea de barbacoa i una zona de relax. Des del jardí, podràs accedir a la zona comunitària, on podràs gaudir de la piscina i la tranquilitat de l'entorn, ideal per a refrescar-te i relaxar-te en els dies assolellats.

A la primera planta, trobem un distribuïdor que ens condueix a diferents espais funcionals. Hi ha una habitació habilitada com a despatx, amb un gran armari fet a mida. L'habitació suite disposa d'un plat de dutxa privat, i també hi ha un bany principal amb banyera. A més, les dues habitacions individuals tenen sortida a un balcó, oferint un espai exterior privat per a cadascuna d'elles. També hi ha una cambra per rentar la roba.

El garatge, amb accés des de la zona comunitària, té capacitat per a tres cotxes i espai per a guardar bicicletes i altres objectes. Això fa que l'accés a la casa sigui molt pràctic i còmode.

La propietat està equipada amb calefacció de gas, sistema d'osmosis per a l'aigua i tancaments de PVC de qualitat. Els terres combinen parquet i gres, oferint un aspecte modern i acollidor. A més, a l'entrada de la casa, trobem una àrea enjardinada que afegix encant i caràcter a la propietat.

Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

traducir

Trovimap ID: 480914-36683239
Ref. Agencia: VC12401-22

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones