Compra Casa en Avinyo

Casa en venta en Avinyó

316 m²
4
1
1.155 €/m²

Descripción

Aquesta és una casa que ofereix una superfície útil de 316 m² i està ben conservada.

La casa compta amb tres habitacions dobles i dos banys, el que ofereix comoditat i funcionalitat. També està equipada amb armaris empotrats, la qual cosa facilita l'emmagatzematge i l'organització de la vivenda.

Pel que fa a les comoditats, la casa disposa de calefacció de gasoil, ideal per mantenir una temperatura agradable durant els mesos d'hivern. Les finestres tenen fusteria exterior de PVC, el que contribueix a l'aïllament tèrmic i acústic.

L'habitatge compta amb una cuina totalment equipada i un menjador espaiós.

Una característica destacada d'aquesta casa és que disposa d'un garatge amb capacitat per a més de dos vehicles, oferint una solució pràctica per a l'estacionament. També té un jardí propi de 150 m² ideal per gaudir del bon temps. L'orientació de la casa és sud-est, la qual cosa pot proporcionar molta llum natural i calor.

La vivenda està equipada amb una porta blindada per a la seguretat addicional de la teva família. A més, disposa d'una terrassa de 48 m², que és un lloc perfecte per relaxar-se i gaudir de les vistes dels voltants.

El tipus de sòl és gres, el que facilita la neteja i el manteniment. Cal destacar que aquesta propietat també té potencial per a l'ampliació si es desitja augmentar l'espai habitable.

Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.
res.

traducir

Trovimap ID: 480914-36377159
Ref. Agencia: VC12311-14

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones