Compra Casa en Aiguafreda

Casa en venta en Aiguafreda

601 m²
4
1
524 €/m²

Descripción

Benvinguts a aquesta encantadora casa situada a peu de carrer. Amb una superfície impressionant de 140m2 i un terreny espaiós de 581m2, aquesta propietat és una veritable oportunitat d'inversió.

Aquesta casa de planta baixa, amb la seva arquitectura tradicional de quatre vents, ofereix un espai ample i versàtil. Es pot renovar la planta baixa o transformar-la en un modern bloc d'apartaments de tres plantes. Amb l'opció de construir fins a 9 pisos, aquesta propietat es converteix en una inversió increïblement atractiva.

A l'interior, trobareu tres habitacions dobles i una individual, així com un bany complet amb banyera. La cuina, el menjador i la sala d'estar ofereixen un espai ideal per a la vida en família. Les característiques com les finestres de fusta, els terres de gres antic i les portes de fusta donen a la casa un caràcter únic.

A més, aquesta propietat disposa d'una calefacció de gas natural (només cal donar-la d'alta), i una àmplia zona exterior que inclou un pati i un terreny rectangular que es pot utilitzar per cultivar un hort o simplement gaudir d'espai verd. També hi ha dues petites casetes al terreny que es poden utilitzar com a trasters o tallers.

Construïda al 1953, no deixeu passar aquesta oportunitat única d'adquirir aquesta propietat amb un munt de possibilitats!

Els impostos i taxes relacionats amb l'adquisició d'aquesta propietat no estan inclosos en el preu anunciat. Els electrodomèstics, mobles i altres accessoris presents, poden o no estar inclosos en el preu. Per obtenir informació detallada, poseu-vos en contacte amb el nostre equip de vendes. Estarem encantats d'ajudar-vos i proporcionar tota la informació necessària.
NOTA IMPORTANT: La nostra immobiliària L’Habitatge, en compliment del que disposa l'article 55 de llei 18/2007 del 28 de desembre, del dret a l'habitatge, no cobra cap mena d'honoraris professionals a la part compradora en concepte de la present comercialització.

traducir

Trovimap ID: 480914-36276520
Ref. Agencia: VC12311-02

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones