Compra Casa en Manlleu

Casa en venta en Manlleu

155 m²
4
1
1.097 €/m²

Descripción

En entrar a la casa, et donarà la benvinguda un ampli saló amb una acollidora llar de foc, creant un espai ideal per relaxar-se i gaudir d'un ambient acollidor durant els mesos d'hivern. La casa compta amb una fusteria exterior de fusta, que aporta un toc tradicional i encisador.

La distribució interior consta d'una habitació individual, ideal com a espai de treball o per allotjar convidats. A més, hi ha dues habitacions dobles, perfectes per a membres de la família o amics. El bany complet funcional compleix amb les necessitats quotidianes.

La calefacció de gasoil mantindrà la casa càlida durant tot l'hivern, proporcionant un ambient acollidor i confortable. La casa també compta amb un jardí privat, on podràs gaudir d'activitats a l'aire lliure i de moments relaxants.

Amb una sola planta, aquesta casa ofereix comoditat i facilitat d'accés a totes les seves estances. A més, disposa d'una terrassa, que et permetrà gaudir d'un espai exterior addicional per prendre el sol o gaudir de les vistes al paisatge que t'envolta.

El sòl de gres aporta una estètica elegant i moderna a tota la casa, alhora que és durador i fàcil de netejar. Aquesta propietat és perfecta per a aquells que busquen una combinació de caràcter tradicional i comoditats modernes.

Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l'adquisició d'aquesta propietat no s'inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s'anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l'inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

traducir

Trovimap ID: 480914-35501270
Ref. Agencia: VC12306-17

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones