Compra Unifamiliar Separadas en Santa Eugenia De Berga

Casa pareada en venta en Santa Eugènia de Berga

179 m²
4
1
2.006 €/m²

Descripción

Casa aparellada d'obra nova en venda situada a Santa Eugènia de Berga. Disposa d'una superfície construïda de 178.75m² sobre un solar de 335.80m². Aquest immoble es distribueix a través de dues plantes adaptades com a zona de dia i zona de nit.

A Planta baixa tenim el garatge amb accés directe al menjador sala d'estar, on també trobarem la cuina oberta i la sortida a un jardí de 160m² amb grans possibilitats. També, a planta baixa, tenim un bany auxiliar i la zona de safareig al garatge.

A primera planta, descobrim la zona de nit on trobarem les 4 habitacions, el bany complet i una terrassa de 25m² tipus solarium.

Els seus acabats són de gran qualitat. Aquesta casa gaudirà de tancaments exteriors d'alumini amb vidre doble, terres de gres a cuina i banys, parquet flotant a la resta de les estances, fusteria interior semi massissa de color roure, videoporter i mobles de cuina. A més comptarà amb calefacció de Gasoil amb dipòsit a la zona del garatge.

Demana més informació per conèixer en detall la teva futura casa!

Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l'adquisició d'aquesta propietat no s'inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s'anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l'inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

traducir

Trovimap ID: 480914-34050800
Ref. Agencia: VC02301-03

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

2024

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Jardín
Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones