Compra Casa en Muntanyola

Torre en venta en Muntanyola

157 m²
4
1
1.943 €/m²

Descripción

T’has parat a pensar mai què seria estar rodejat de natura en un entorn immillorable a poc més de 15min de Vic? Doncs tant si busques una vivenda pel dia a dia, com una segona residència, segueix llegint perquè això t’interessa.

Us presentem aquesta espectacular torre a quatre vents a Muntanyola tota reformada amb un gust exquisit on de portes cap enfora ha mantingut la seva essència rústica, però de portes cap endins hi trobem practicitat i modernitat a parts iguals.
Ja només a fora, podem gaudir d’un porxo espectacular pensat per a totes les èpoques de l’any. A l’entrar, a la planta baixa, hi ha la cuina, un bany complet amb plat de dutxa i un menjador amb llar de foc que no pot tenir més encant. Pujant unes escales de disseny que ens porten a la segona planta trobem un petit distribuidor, dues habitacions dobles, una individual i un lavabo. Des de la segona planta tenim accés a una gran terrassa solàrium amb unes vistes espectaculars.

La casa, a banda de ser a quatre vents té unes vistes a la muntanya increibles. El terreny que l’envolta és súper gran i té moltíssimes possibilitats.

Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l'adquisició d'aquesta propietat no s'inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s'anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l'inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

traducir

Trovimap ID: 480914-33836020
Ref. Agencia: VC12211-28

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Amueblado
Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones