Compra Piso en Vic

Piso en venta en Centre Històric

91 m²
4
1
2.505 €/m²

Descripción

Pis preciós situat a la zona de l'Atlàntida de Vic, en un edifici amb ascensor construït l'any 2005. Disposa d'una superfície de 91.3m², dels quals 80m² son útils, repartits en dos habitacions dobles, 1 d'individual, 2 banys complets amb plat de dutxa, cuina oberta amb zona per a una taula i cadires i menjador molt assolellat.

Aquest pis compta amb armaris encastats, terres de parquet, finestres amb vidres dobles i tancaments exteriors de PVC i calefacció de gas natural

A més, cal destacar que es ven pel mateix preu juntament amb una plaça de pàrquing a l'edifici i traster! Demana més informació per conèixer tots els detalls que faran que t'enamoris a la primera visita!

Tots els impostos, taxes i contribucions aplicables relacionades amb l'adquisició d'aquesta propietat no s'inclouen en el preu anunciat. A més, qualsevol bé moble present a la propietat, com ara electrodomèstics, mobles o altres accessoris, no està inclòs en el preu si no s'anuncia expressament. Per obtenir més informació sobre els costos addicionals i l'inventari de béns mobles disponibles, us recomanem posar-vos en contacte amb el nostre equip de vendes.

traducir

Trovimap ID: 480914-33073873
Ref. Agencia: VP12209-19

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

2005

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Terraza
Balcon
Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones