Compra Unifamiliar Pareada en Escala, L

Unifamiliar adosada - Escala, L

80 m²
4
1
4.113 €/m²

Descripción

INSPIRA GLOBAL INMO - 6 cases unifamiliars amb terrassa i jardí privat, plaça d'aparcament exterior, jardí i piscina comunitària.

Aquest complex, banyat per la llum del sol, es divideix en dos conjunts: A (orientat al sud) / B (orientat a l'oest), cadascun amb tres cases adossades de 85 a 87 m² distribuïdes en dues plantes.

A la planta baixa, trobem un espai obert i lluminós que inclou una cuina totalment equipada, un ampli saló-menjador que dona a una terrassa amb vistes a la piscina i al jardí comunitari, un traster i un bany complet amb dutxa.

A la primera planta, trobem la zona de nit amb un bany complet amb dutxa, tres habitacions, dues dobles i una senzilla, cadascuna amb accés a un balcó.

Aquestes propietats ofereixen acabats de alta qualitat amb un disseny modern i elegant. Estan equipades amb aire condicionat per conductes i finestres d'alumini amb doble vidre.

Situades en una zona residencial i tranquil·la, a tan sols 900 metres de la platja de Riells i d'una varietat de serveis i botigues, aquestes cases ofereixen així un entorn de vida perfecte.

Ideal com a segona residència per a les seves vacances, perfectes per viure-hi tot l'any, aquestes cases representen una excel·lent oportunitat per adquirir una propietat en un lloc privilegiat, a prop del mar i de totes les comoditats.

traducir

Trovimap ID: 479899-37110690
Ref. Agencia: A70002

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2024

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones