Compra Piso en Escala, L

Apartamento - Escala, L

85 m²
4
1
4.588 €/m²

Descripción

EN EXCLUSIVA - Nova construcción d’un edifici de 9 apartaments situat a pocs metres del Passeig Marítim de L’Escala, a només cinc minuts del nucli antic i de la platja de Riells.

Aquest edifici, està distribuït en quatre plantes, PS/ PB /P1 / P2, amb apartaments d’entre 85 m² i 99 m², de 2 o 3 habitacions, amb jardí o terrassa solárium a la part superior de l’edifici, piscina comunitària i plaça d'aparcament opcional.

A la planta baixa, els apartaments disposen d'un jardí privat orientat a Sud i un d’ells a l'Est. Els apartaments del primer i segon pis tenen cadascun una terrassa amb la mateixa orientació dels jardins de la planta baixa, garantint una lluminositat màxima al llarg del dia. Els espais de vida estan separats amb cura, assegurant una distinció clara entre les zones de dia i de nit.

Aquest magnìfic projecte oferix acabats de alta qualitat tant a l'interior com a l’exterior.

Aquesta oportunitat excepcional us ofereix la possibilitat d'adquirir una residència d’OBRA NOVA de qualitat. L'Escala és un poble únic, tant per la seva oferta cultural i gastronòmica com per la seva ubicació privilegiada, envoltat de natura, com Empúries i el Parc Natural del Montgrí, les illes Medes.

traducir

Trovimap ID: 479899-37020842
Ref. Agencia: A70001

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2024

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones