Compra Casa De Campo en Albons

Casa rural - Albons

148 m²
4
1
2.635 €/m²

Descripción

EN EXCLUSIVA - Preciosa casa rústica del 1900 de 174 m² a més d’una terrassa de 30?m², situada en el tranquil poble d’Albons, a tan sols 5 minuts de les platges de L’Escala, Empúries, Sant Pere Pescador i l’Estartit, a 20 minuts de Figueres amb els seus serveis de ciutat comarcal, de l’estació d’AVE i de tren (Figueres i Camallera).

Aquesta propietat es distribueix en tres plantes, amb la gran terrassa assolellada en l’última planta, que ofereix una vista panoràmica del poble d’Albons i de la comarca de l’Alt Empordà, creant l’entorn perfecte per a relaxar-se i gaudir de grans moments a l’aire lliure.

A la primera planta, el rebedor ens condueix a un lavabo, una sala gran i oberta, on es barregen amb gran harmonia la sala d’estar amb la seva xemeneia de pedra el centra de la sala, el menjador i una cuina oberta típica catalana que ens vindrà l’oportunitat de gaudir tots els racons de l’estança.

Pujant l’escala amplia i senyorial, arribem a la segona planta, on trobem dues habitacions dobles grans, amb finestres i balconera, que ens permeten gaudir dels tranquils i bonics carrers del poble, una de les habitacions té armaris encastats. Les dues habitacions tenen accés directe a un bany complet amb banyera.

En la tercera planta, disposem d’un gran espai molt lluminós gràcies a la claraboia de l’escala i el gran finestral que ens dóna accés a la magnífica terrassa. Aquesta estança és ideal per ubicar una habitació, un estudi de treball o ve una zona de lleure compartit.

traducir

Trovimap ID: 479899-36957950
Ref. Agencia: A10080

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1900

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones