Compra Casa De Campo en Tallada D Empordà, La

Casa rural - Tallada d Empordà, La

145 m²
4
1
3.655 €/m²

Descripción

Magnífic projecte de reforma de dues cases apariades del segle XX d'estil rústic de 150?m2 (A) i 171?m2 (B) amb jardí i piscina.

Els dos habitatges estan distribuïts en dues plantes.

Casa B de 171?m2: En la planta baixa, la casa compta amb un ampli garatge, un traster i un bany complet, així com una cuina oberta estil americana, una sala d'estar-menjador diàfana amb xemeneia i accés al jardí de 60?m2 i a la piscina de 15?m2.

En la primera planta, trobem 3 habitacions dobles, una dels quals de tipus « suite » amb vestidor i accés a una petita terrassa amb vista al jardí, un bany complet, safareig i un despatx.

Les imatges publicades il·lustren les possibles distribucions dels diferents espais. Aquests encantadors habitatges és construïen en un antic paller, combinant elements rústics i moderns amb materials naturals com la pedra i la fusta, creant un ambient càlid i acollidor.

Situada en l'encantador poble de la Tallada d'Empordà, prop de l'autopista AP7, a 7 minuts de Verges i els seus serveis, i a només 15 minuts de les famoses platges de la regió (L'Escala, Empúries, Sant Pere Pescador, l'Estartit), aquesta casa és una excel·lent oportunitat per als amants de la tranquil·litat i la proximitat a la naturalesa.

traducir

Trovimap ID: 479899-36827431
Ref. Agencia: A10078B

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones