Compra Unifamiliar Pareada en Escala, L

Unifamiliar adosada - Escala, L

140 m²
4
1
2.850 €/m²

Descripción

Complex de 4 cases unifamiliars reformades de 160 m² en una parcel·la de 1.120 m².Situat en una zona tranquil·la amb una ubicació perfecta, ajunto el passeig marítim de l'Escala, a tan sols 50 metres de la platja del Riells i a 10 min del centre del poble.
Aquest complex està distribuït en dos conjunts A/B en el qual en cadascun d'ells hi ha dues cases adossades amb un ampli garatge en la planta inferior, zona enjardinada i piscina en el centre que les separa entre elles. Aquest magnífic projecte ens dóna l'opció de triar entre casa de planta baixa o de dues plantes.
En la primera planta trobem un lluminós espai obert amb sostres alts, amb una gran sala d’estar menjador i cuina oberta amb accés a una preciosa terrassa amb vista a la piscina i a la zona comunitària.
En la segona planta, trobem la zona de nit amb tres habitacions, una d'elles de tipus "Suit" amb vista al jardí, dues habitacions individuals i un bany complet amb plat de dutxa.
La propietat ha estat construïda amb acabats de gran qualitat i amb gustos exquisits i moderns. Disposa de climatització, calefacció sistemàticament de conductes fred/calor, finestres d'alumini amb doble vidre.
Està propietat és una excel·lent oportunitat com a segona residència per a passar les seves vacances, per a viure tot l'any o bé com a inversió.

traducir

Trovimap ID: 479899-36337306
Ref. Agencia: A10066B

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones