Compra Unifamiliar Pareada en Saus

Unifamiliar adosada - Saus

151 m²
4
1
3.841 €/m²

Descripción

Magnífica casa rústica de 178 m² situada en l'encantador poble de Saus en el cor de l'Alt Empordà, a 5 min de l'estació de tren, a 10 min de l'AP7 i prop de les principals platges de L'Escala, Empúries, Sant Pere Pescador.

Aquesta esplèndida casa, de caràcter autèntic i tradicional amb elements naturals com la pedra i la fusta ofereixen un ambient confortable.
En la planta baixa, trobem una magnífica sala d'estar amb xemeneia central, un menjador ampli i acollidor amb accés a un pati de llum interior que harmonitza l'ambient, una cuina independent de caràcter rústic i un bany complet.

En la primera planta, 3 habitacions molt lluminoses, una d'elles individual, una altra doble amb finestres al pati de llum i una habitació doble amb accés a una terrassa orientada a sud, més un ampli bany.

En la planta superior, tenim un espai diàfan que ens permet utilitzar-lo com a estudi, habitació o despatx, amb finestrals que donen accés a una terrassa exterior amb vista sobre el jardí i voltants.

En la part exterior de la propietat tenim un afable i romàntic jardí amb piscina i orientat a sud, és un lloc perfecte per a oblidar-nos i desconnectar del món.

Aquesta casa és una gran oportunitat per als amants de la tranquil·litat i la proximitat amb el medi natural.

traducir

Trovimap ID: 479899-36314381
Ref. Agencia: A10075

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1974

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones