Compra Unifamiliar Pareada en Bisbal D Empordà, La

Unifamiliar adosada - Bisbal d Empordà, La

186 m²
4
1
1.210 €/m²

Descripción

Casa unifamiliar de 146 m² situada en l'encantador poble de La Bisbal d'Empordà, en una zona tranquil·la i residencial.

La propietat es distribueix en tres plantes, amb un ampli garatge, dues grans terrasses i diversos balcons per a gaudir del sol i les tardes a l'aire lliure.
En la planta baixa, trobem un rebedor d'entrada amb accés a un garatge amb capacitat per a diversos vehicles o utilitzar-se com a espai d'emmagatzematge, i una gran terrassa exterior amb barbacoa.

En la primera planta, trobem una lluminosa sala d'estar amb xemeneia, un ampli menjador, una cuina independent equipada i un bany complert amb plat de dutxa.
Totes dues estances cuina i sala de estar menjador tenen sortida a amplis balcons que ocupen la totalitat de la façana principal i posterior.

En la segona planta, trobem la zona de nit amb un bany amb plat de dutxa i quatre habitacions espaioses, incloent dos dobles i dos individuals, una d'elles amb armari encastats. Tres de les habitacions tenen accés a un balcó.

En la tercera planta, trobem una gran terrassa amb impressionants vistes sobre els camps dels voltans i les magnífiques muntanyes de Gabarras.

Aquesta casa és una oportunitat per a viure a la Bisbal d'Empordà, com a residència principal en un entorn tranquil, agradable i familiar.

traducir

Trovimap ID: 479899-35586571
Ref. Agencia: A10074

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1992

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones