Compra Piso en Centro, Sant Cugat Del Vallès

Piso - Sant Cugat del Vallès

89 m²
4
1
4.719 €/m²

Descripción

GTA Real State, està encantada de presentar-vos en exclusiva aquest fantàstic habitatge situat molt a prop del Monestir ia 3 minuts caminant de l'estació de FGC de Sant Cugat. Té accés a tot tipus de serveis com a botigues, supermercats, el CAP, farmàcia 24 hores, transport públic, zones verdes.,. sens dubte una de les zones més ben ubicades i tranquil·les del centre de Sant Cugat.
El pis, en ser una planta elevada amb orientació Sud Oest, fa que tingui molta llum natural durant tot el dia, ia més disposa d´unes vistes increïbles des de qualsevol de les estances (saló i habitació principal).
La finca de només 8 veïns és del 1992 i disposa d'ascensor. El pis totalment reformat el 2018 consta d´un vestíbul des d´on s´accedeix a la cuina oberta al saló ofereix gran comoditat, el saló de 30m² amb sortida a balcó amb vistes i molt assolellat.
A la zona de nit ens trobem 3 habitacions de les quals dues són dobles i una en suite amb bany amb banyera, totes amb armaris encastats. Consta d´un altre bany addicional amb dutxa. Si es desitja es pot fer una quarta habitació a la zona del saló.
Disposeu d'aire condicionat, terra radiant, tancaments exteriors d'alumini amb doble vidre climalit amb cambra. Aquest habitatge és ideal si desitges viure al centre però no sentir-te aclaparat per les construccions confrontants.

traducir

Trovimap ID: 479188-37113864
Ref. Agencia: GTA.V087

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1992

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

TEIXIDO MURCIA, CRISTINA

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones