Compra Piso en Sant Martí / El Clot, Barcelona

Piso - Barcelona

49 m²
4
1
4.694 €/m²

Descripción

Pis ideal per a inversió o habitatge totalment reformat, amb possibilitat de fer una habitació addicional individual completa. Es tracta d'un pis de 54m² construïts no perd espai al passadís. El pis compta amb terra de parquet, finestres dalumini doble vidre, consta de 2 dormitoris, dobles i possibilitat dun individual, tots ventilats, bany reformat, cuina reformada independent amb una finestra alumini. El saló de 40m².
Finca amb ascensor, conservada en perfecte estat, amb un vestíbul ampli i conserge tot el dia. Ubicat en una segona planta a una finca del 1961, amb ascensor, la qual ha passat la ITE.
Al barri de Camp de l'Arpa aquest pis està molt a prop de la sagrada família i del futur parc de les glòries. compta amb tots els serveis necessaris per a una vida diària com a escoles, parcs, comerços, molt bona comunicació de transport amb 3 línies de metro al seu voltant, centres de salut com l'Hospital de Sant Pau a uns 10 caminant. A 25 minuts caminant de les platges, de plaça Catalunya.
Pel que fa a la finca es troba molt ben comunicat a tan sols 230m del metro (La Pau - L2-L4) molt proper també a la Rambla Prim i diverses parades d'autobús (H10, V31, 136, 33, 500). Navas L1 a escassos metres, també trobem estació Clot amb Renfe i línies de metro L2 i L1, Camp de l'Arpa L5 i alhora una infinitat de busos.
Excel·lent compra com a inversió o com a primer habitatge

traducir

Trovimap ID: 479188-36971574
Ref. Agencia: GTA.V85

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1961

Certificado energético

-

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

TEIXIDO MURCIA, CRISTINA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones