Compra Casa en Sant Hipolit De Voltrega

Casa en venta en Les Masies de Voltregà

273 m²
4
1
1.348 €/m²

Descripción

En el cor de Les Masies de Voltregà i un entorn tranquil, trobem aquesta casa de 246 m2, una joia per als amants de l'elegància i el confort.

Amb un disseny meticulosament pensat, aquesta propietat ofereix un espai de vida generós i funcional, perfectament adaptat a les necessitats de la vida moderna. Amb detalls exquisits i acabats de primera qualitat, cada racó d'aquesta casa ressona amb un encant distintiu.

En el seu interior, trobem 4 habitacions àmplies, 2 banys impecables i una cuina office totalment equipada, amb accés directe a una encantadora terrassa, l'escenari perfecte per a gaudir de llargues vetllades amb família i amics.

El seu acollidor menjador amb llar de foc és el lloc ideal per a reunions íntimes, mentre que els seus terres de gres i la fusteria exterior de PVC aporten un toc de modernitat i elegància a cada estança.

A més, aquesta propietat disposa d'un garatge per a dos vehicles, un jardí ben cuidat per a gaudir dels dies assolellats, plaques solars per a una eficiència energètica optimitzada i aire condicionat per a mantenir una temperatura ideal durant tot l'any.

No esperis més per descobrir aquesta oportunitat de fer realitat els teus somnis de llar.

#somMGO

traducir

Trovimap ID: 478872-36890330
Ref. Agencia: G0213I

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado
  • Calefacción:
    Otro

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones