Compra Piso en Vic

Piso en venta en Caputxins-Santa Clara-Hospital

102 m²
4
1
2.647 €/m²

Descripción

Al cor de Vic, on la vida batega amb energia i encant, es troba aquest pis, una joia urbana que promet un estil de vida ple de comoditat i elegància.

Amb una superfície de 102 metres quadrats, aquesta residència enlluerna amb els seus detalls. Al entrar et rep una sensació d'amplitud i lluminositat, gràcies als seus espais ben distribuïts i a la llum natural que es filtra a través dels seus finestrals.

El pis disposa de tres acollidores habitacions, un refugi perfecte per al descans i la tranquil·litat. El dormitori principal convida al relax, mentre que les habitacions addicionals ofereixen flexibilitat per adaptar-se a les teves necessitats personals o familiars.

La cuina americana, un espai d'inspiració culinària ofereix accés directe a una encantadora terrassa, on podràs gaudir de moments de pau i serenitat a l'aire lliure.

El lluminós i ampli saló menjador és el cor de la casa, un lloc on compartir rialles i converses amb familiars i amics, creant records inoblidables que perduraran per sempre.

Els acabats d'alta qualitat, com els terres de parquet i la fusteria interior lacada en blanc, aporten un toc de sofisticació i refinament a cada racó d'aquesta llar.

Amb una orientació privilegiada cap al sudoest, gaudiràs de càlids capvespres i una lluminositat incomparable durant tot el dia.

Aquest pis és molt més que una simple vivenda; és una llar on els somnis es faran realitat .

#somMGO

traducir

Trovimap ID: 478872-36883708
Ref. Agencia: G0584G

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado
  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones