Compra Casa en Vic

Casa en venta en Nord-El Sucre-Universitat(08500)

132 m²
4
1
3.977 €/m²

Descripción

En l' entorn del Castell d'en Planes, a només un pas de l'ambient del centre de Vic, es troba aquesta residència de nova construcció que reuneix el millor de la comoditat moderna .

En entrar, seràs rebut per un ambient lluminós i acollidor.
La planta principal et dóna la benvinguda amb un espaiós saló-menjador, on la cuina americana es fusiona elegantment amb l'espai de estar, creant un ambient perfecte per a la vida familiar i les reunions socials. Des d'aquí, les portes de vidre et conviden a sortir al jardí, on podràs gaudir de la tranquil·litat i la privacitat que ofereix aquest oasi a l'aire lliure.

La casa compta amb quatre habitacions, dissenyades per oferir el màxim confort i privacitat als seus residents. Els dos banys estan equipats amb cura amb accessoris moderns i elegants, afegint un toc de luxe a la vida quotidiana.

Detalls addicionals com la fusteria interior lacada en blanc i la fusteria exterior d'alumini amb trencament de pont tèrmic demostren el compromís amb la qualitat i el bon gust en cada aspecte d'aquesta residència. A més, la tecnologia de aerotèrmia garanteix un ambient confortable en totes les estacions de l'any, mentre que el disseny eficient energèticament ajuda a reduir l'impacte ambiental.

T'agradaria ser el propietari d'aquesta residència?

#somMGO

traducir

Trovimap ID: 478872-36760990
Ref. Agencia: B7657I

Características

Tipo

Planta

0

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Otros

Jardín

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones