Compra Otro en Calle De La Muga, 19, Pont De Molins

Suelo Urbanizable - Pont de Molins

203 m²
4
1
419 €/m²

Descripción

Estas buscant el terreny on construir la casa dels teus somnis? Aquesta parcel·la és fantàstica, just davant el riu amb unes vistes i una privacitat poc freqüents, amb un darrera de roca amb moltes possibilitats, excel·lent comunicació i un projecte redactat a la disposició del comprador d'habitatge unifamiliar entre mitgeres.

No t'ho deixis escapar!

El projecte inclòs es composa de dues sales, cuina, 4 habitacions dobles, vestidor, dos banys, lavabo, safareig i estenedor, distribuïts en dues les plantes. El garatge i el traster els trobem a la planta baixa. A la coberta hi trobem la piscina i els annexes auxiliars que li donen servei.

No existeixen servituds sobre la parcel·la, ni a favor de terceres ni de línies elèctriques aèries o soterrades. El carrer principal de la parcel·la és un carrer rodat d’amplada variable al voltant dels 9 m., amb un nivell de trànsit baix i baix nivell sonor.

La parcel.la mínima a aquesta zona és de 200 m² amb façana mínima de 6 metres.

Els usos admesos són habitatge unifamiliar, habitatge plurifamiliar, comercial al detall i oficines i serveis en planta baixa amb una
superfície total màxima de 200m², hoteler, restauració, garatge-aparcament, docent, sanitari assistencial, sociocultural o allotjament rural.
Per qualsevol dubte, estem a la teva disposició!

traducir

Trovimap ID: 475942-36687797
Ref. Agencia: PONTDE

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

-

Certificado energético

-

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones