Compra Casa en Carrer Rafael Maso, 7, Salt

Casa tradicional en un barri de tota la vida de Salt

146 m²
4
1
1.908 €/m²

Descripción

És la casa ideal si vols viure al centre de Salt, amb tranquil·litat i ho vols tenir tot al teu abast. Guarda l´arquitectura típica de la volta catalana de quatre punts, ideal per sorrejar i lluir aquests sostres tan esplèndids i únics.
Distribuïda en planta baixa tota la zona de dia, amb una entrada que fa de distribuïdor entre els lavabos, el menjador i la cuina i tot seguit hi tenim un gran pati, on fer-hi vida, barbacoa, per la mainada, els jovis i tot el que se us pugui acudir. Hi ha també hi ha qui hi té tot un hortet. Al final de tot del pati, hi ha el garatge, ampli i amb zona de magatzem. El sostre del qual actualment és apte per penjar-hi la roba a l´aire lliure.
Desde l´entrada també podem accedir amb una escala a la planta pis, on hi ha 5 habitacions i unes vistes magnífiques de tot el pati.
Si el que busqueu és una casa per adaptar-la al vostre gust i tenir-hi piscina, barbacoa, tranquil·litat, zona d´esbarjo, hortet, sense compromís veniu-la a visitar, no n´hi ha cap al mercat com aquesta. És una joia única en brut!!! Us hi esperem!


traducir

Trovimap ID: 475527-33723295
Ref. Agencia: Salt casa

Características

Tipo

Planta

Planta baja

Año de construcción

1978

Certificado energético

Características interiores

  • Calefacción:
    Desconocido

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IDEAL GESTIÓ DE PATRIMONI

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones