Compra Piso en Carrer Jaume I, 30, Girona Capital

Pis excepcional al centre de Girona, totalment reformat i de disseny!

115 m²
4
1
4.339 €/m²

Descripción

Busques un pis únic i diferent? al centre de Girona, amb un entorn agradable, tranquil, lluminós , modern, i que compleixi els requisits d´un pis d´habitabilitat saludable?
Tenim el que estàs desitjant, el que sempre has somiat, quedaràs parat, disfrutaràs, .... Els hem fet pensant amb vosaltres, perquè pogueu tenir una experiència diferent!
Estem en un edifici amb entitat, en un dels xamfrans davant de la Plaça 1 d´Octubre, al cor de Girona i en un carrer tranquil. L´edifici és de construcció noble, amb acabats de façana d´aplacat de pedra i amb uns grans finestrals que donen vida a totes les seves dependències.
El projecte ha estat dissenyat per un equip de decoradors que donen prioritat a les persones que hi han de viure, de manera que prevalgui el seu confort i la seva qualitat de vida. Per això podem parlar de vivendes saludables, perquè les estem fent amb materials ecològics i seguint els paràmetres de la certificació : ´Emissions dans l´air Intérieur´.
L´entorn és agradable perquè el propi edifici té unes zones comuns generoses, tranquil·les, amb pocs veïns i doble ascensor.
No perdis l´oportunitat de la teva vida de viure al centre amb un estil de vida com sempre has somiat, un pis diferent, amb encant, únic, amb molta llum, en definitiva dissenyat pel teu millor confort. Producte en exclusiva.
Ens queda l´últim pis, l´últim; no perdis aquesta gran oportunitat, truca´ns i vine a gaudir d´aquesta visita sense compromís
Per cert, si el que et convé és vendre el teu pis per comprar aquest, no et preocupis perquè podem vincular les dues operacions perquè no t´hagis de preocupar!
Possibilitat de fer-hi sortida EXTERIOR!!
Si t´interessa no dubtis en trucar-nos tu directament.

traducir

Trovimap ID: 475527-33723292
Ref. Agencia: Jaume I 3 hab

Características

Tipo

Planta

Año de construcción

2020

Certificado energético

Características interiores

  • Sistema de refrigeración:
    Aire Acondicionado
  • Calefacción:
    Desconocido
  • Electrodomesticos:

    Horno

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IDEAL GESTIÓ DE PATRIMONI

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones