Compra Unifamiliar en Vall-Llobrega

Chalet / Torre - Vall-llobrega

378 m²
4
1
4.365 €/m²

Descripción

La genuïna obra de l'arquitecte Josep Pratmarsó, del 1959, continua entusiasmant qualsevol visitant. Un fletxat és el que va sentir la celebre Orianna Fielding Banks, que sota aquest precepte, va sentir, va viure i va decorar pacientment, cada estança amb peces dels anys 50 i 70, a més de les dissenyades per ella mateixa, remenant la seva essència sense modificar-la. Afavorint aquesta propietat la seva característica més destacable, ser una peça arquitectònica única.

Envoltat d'un terreny de 1,3 Ha amb bosc i un joiós jardí mediterrani que allotja una pista de tennis, Mas Garbà reuneix 800 m2 construïts, entre la casa, un antic galliner transformat en gimnàs, a més de l'habitatge de guardesos, ara per a els convidats, lestudi, el loft, el garatge i les piscines. La zona de dia concentra el menjador, el saló, la cuina –amb els mateixos mobles que va dissenyar Pratmarsó– i, passadís, decorat amb un moble francès del XVII, que condueix a la zona de nit. En ella es distribueixen en diferents nivells la suite principal, amb bany, vestidor i la sortida a una terrassa, al costat de quatre suites més amb bany i armaris encastats.

Al cor de la Costa Brava, entre les poblacions de Palafrugell i Palamós. A cinc minuts de la platja del Castell (platja protegida), a 4 km del port de Palamós, a 10 km de 4 camps de golf, (Platja d'Aro, Pals, Serres i Gualta), i entre 3 i 6 km, de les impressionants platges i cales de Palamós, Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Begur.

traducir

Trovimap ID: 474532-34414270
Ref. Agencia: V.126

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1959

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Otros

Trastero

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones