Compra Unifamiliar Pareada en Calle De Viena, Atmetller, Sant Feliu De Guixols

Unifamiliar adosada - Sant Feliu de Guixols

182 m²
4
1
3.214 €/m²

Descripción

Aquesta magnífica casa es troba a Sant Feliu de Guíxols i està orientada al sud-est, la qual cosa la fa ideal per a viure en qualsevol època de l'any. La sala d’estar disfruta d’ una impressionant terrassa amb vistes al mar i a la badia. La casa té una superfície de 221 metres quadrats, distribuïts en 4 dormitoris, 2 banys complets i 1 lavabo. La cuina és independent i juntament amb el menjador tenen sortida a un pati amb barbacoa. La sala d'estar-menjador compta amb una xemeneia i és un espai ampli i confortable.
Hi ha una terrassa a la part superior a redós del vent on hi ha una piscina privada i unes vistes al mar, al port i a la muntanya molt maques. A més, la casa disposa de garatge i traster. També hi ha una zona comunitària amb piscina, perfecte per als dies d'estiu.
La calefacció de la casa funciona amb gas i la seva bona orientació i la gran quantitat de llum natural fan de la casa un espai molt confortable per a viure. La ubicació de la casa és ideal, amb bona comunicació amb la zona comercial de Sant Feliu i Platja d'Aro. A més, està a només 5 minuts de les platges i cales de Sant Feliu i S' Agaró, entre altres llocs bells de la zona.
No dubteu a demanar-nos visita, us encantarà!

traducir

Trovimap ID: 474502-36630206
Ref. Agencia: C26111

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1989

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones