Compra Unifamiliar en Calle Canigó, 1, Cistella

Chalet / Torre - Cistella

130 m²
4
1
5.385 €/m²

Descripción

Espectacular casa en venda amb acabats de gran qualitat, construïda en 2008 i reformada totalment el 2024. Situada en una parcel·la de 629 m², aquesta casa distribuïda en planta baixa compta amb un total de 4 habitacions i 2 banys. Des del primer moment en què entris a aquesta casa, et sorprendràs pels acabats d’alta qualitat i la cura en cada detall.
La cuina office de disseny és simplement impressionant, plaques de cocció amb una illa central i electrodomèstics d’alta gamma. El menjador, amb la seva xemeneia, és perfecte per a gaudir de menjars en família o amb amics en els dies més freds de l’any.
Les habitacions són espaioses i lluminoses, amb grans finestrals que permeten l’entrada de llum natural i ofereixen vistes del jardí, una d’elles és tipus suite. Els banys, completament equipats amb moderns accessoris i acabats d’alta qualitat, et permetran relaxar-te i gaudir de la màxima comoditat.
La casa compta amb un ampli garatge i també està equipada amb calefacció per aerotérmia i aire condicionat, perquè puguis gaudir d’un ambient confortable durant tot l’any. L’exterior és igual d’impressionant, amb un ampli jardí amb piscina que et permetrà gaudir de l’aire lliure i de la privacitat que necessites. La propietat disposa de 18 plaques solars, aportant autoeficiència a l’habitatge.
Si busques una casa de qualitat, ben construïda i cuidada, aquesta és sens dubte una excel·lent opció. No perdis l’oportunitat de conèixer-la en persona.

traducir

Trovimap ID: 474266-37027738
Ref. Agencia: AECISTELLA

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2008

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HOME4YOU - IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones