Compra Dúplex en Calle Sant Pau, 4, Centre, Figueres

Dúplex - Figueres

102 m²
4
1
2.941 €/m²

Descripción

A quinze metres de La Rambla tenim aquest únic dúplex de tres habitacions amb una terrassa privada de 50 m². Per viure-hi a prop de tot.
En dos nivells de 102 m² útils i una superfície exterior de 56 m² et trobaràs amb un gran saló menjador, cuina, 2 banys, 2 habitacions i una suite amb bany. Tenen una categoria energètica “A” en emissions i “B” en consum i son equipats amb sistema de calefacció i aire condicionat independent para cada estança. . L’ acumulador d’aigua és aerotèrmic de categoria A++. La cuina, independent, ve equipada amb forn, placa de cocció i campana de la marca Bosch. Els tancaments son d’alumini de doble vidre amb control solar que milloren eficiència energètica i aïllament acústic. Per autoconsum el dúplex es complementa amb plaques fotovoltaiques. Connexions per a veu i dades.
Només de visitar-lo quedaràs enamorat de la seva distribució, de la calidesa de habitatge i alt nivell eficiència energètica. Segur que ja et sentiràs vivint en aquest fantàstic dúplex. Fem una visita?

traducir

Trovimap ID: 474266-36777026
Ref. Agencia: AE814

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2024

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Otros

Obra Nueva

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HOME4YOU - IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones