Compra Unifamiliar Pareada en Calle Puig Gros, 20, Llançà

Unifamiliar aislada - Llançà

60 m²
4
1
5.417 €/m²

Descripción

Aquesta casa a Llançà ofereix una experiència única amb una ubicació privilegiada amb vistes al mar i el seu entorn tranquil. En arribar, us rebrà un garatge tancat privat independent. Entrada a la casa independent a través de les escales, brindant comoditat.
En ingressar a la casa, seràs rebut pel rebedor on hi ha les escales d'accés a la planta superior i un lavabo de cortesia, saló menjador i cuina obert que es connecta amb una terrassa que ofereix impressionants vistes al mar, proporcionant un ambient relaxant i acollidor per gaudir de moments inoblidables amb familiars i amics.
La propietat compta amb dues habitacions que també tenen vistes al mar, cosa que et permet despertar cada matí amb una vista impressionant. A més, la casa disposa d´un lavabo i un bany amb dutxa, assegurant la comoditat i conveniència per als residents i visitants.
Una característica destacada d´aquesta casa és la seva estufa de pèl·lets amb conducte d´aire, que proporciona una calefacció eficient i confortable durant els mesos més freds de l´any, garantint un ambient càlid i acollidor en tot moment i un tros de terreny per poder gaudir d´una piscina o zona de relax amb vistes
A la part posterior de la casa, trobaràs un encantador jardí on podràs relaxar-te i gaudir de la natura. A més, hi ha una caseta per guardar utensilis, cosa que facilita l'emmagatzematge d'eines i equips de jardineria.

traducir

Trovimap ID: 474266-36759932
Ref. Agencia: CB5072

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2005

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HOME4YOU - IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones