Compra Unifamiliar en Calle De Ramon Llull, 38, Sector Sud, Begur

Chalet / Torre - Begur

139 m²
4
1
3.086 €/m²

Descripción

Descobreix una vila en una parcel·la de 840m², dividida a casa i apartament independent amb piscina de 7x4m, que et convida a crear la vida que sempre has somiat.
La casa principal de 107 m² més el porxo d'uns 20 m² té un petit saló, amb llar de foc que es fusiona harmoniosament amb el menjador lateral, proporcionant un espai versàtil per als teus moments en família. Obre les portes al porxo i contempla la possibilitat d'ampliar el teu saló. La cuina independent, un espai ple de llum i potencial, espera les idees culinàries més creatives.
A més de dues espaioses habitacions, cadascuna amb armaris de paret i banys en suite un amb dutxa i l'altre amb banyera. Té un tercer bany amb dutxa. Però la història s'expandeix cap a l'apartament independent de 31m ² a la part posterior. A la planta baixa, un ampli traster-bugaderia afegeix practicitat al teu dia a dia. Puja per les escales exteriors i descobreix una terrassa coberta perfecta per als dies hivernals. El saló, amb la seva cuina oberta, una habitació doble i un bany amb dutxa, us ofereix un espai addicional ple de possibilitats: ja sigui per a hostes, estudi creatiu o simplement per escapar de l'enrenou quotidià.

traducir

Trovimap ID: 474266-36647915
Ref. Agencia: CB5009

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1976

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HOME4YOU - IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones