Compra Unifamiliar en Calle Vallès Oriental, 10, Garriga, La

Chalet / Torre - Garriga, La

105 m²
4
1
4.714 €/m²

Descripción

Elegant vila amb vistes al mar a la llunyania sobre la badia de Roses i les muntanyes, està situada en una tranquil·la zona residencial, orientada al sud ia uns 2 km de la platja.
La casa està envoltada per un jardí paisatgístic de 433 m2 i amb una piscina molt bonica.
A la planta baixa: un bonic sala d'estar que consta de vestíbul d'entrada, zona de lectura, una zona saló amb estufa de pèl·lets i aire condicionat (fred/calor), zona de menjador amb vista al jardí i cuina totalment equipada molt a prop de la terrassa exterior; un dormitori amb armari encastat i ventilador de sostre; i un gran bany amb dutxa bonica.
A dalt: tens dues suites cadascuna amb el seu propi bany, àrea d'emmagatzematge i accés a una gran terrassa d'aproximadament 15m², des de la qual tens vista al jardí, un camp d'oliveres, les muntanyes i de lluny la Badia de Roses. Des del passadís que va a la planta baixa s´accedeix a un ampli balcó d´aproximadament 5m² amb una magnífica vista a les muntanyes. Un dels dormitoris té aire condicionat i tots dos tenen ventilador de sostre.
A l'exterior: el jardí és realment espectacular, amb la seva piscina de sal enrajolada d'aproximadament 7x3,5m i dutxa exterior, els seus parterres amb diversos tipus de plantes i arbustos, una zona enrajolada per a la zona de cuina d'estiu amb una pèrgola climàtica per dinar a l´ombra del sol, una zona de saló exterior, un traster d´aproximadament 10m², una zona d´aparcament per a 2/3 cotxes i un traster. Piscina.

traducir

Trovimap ID: 474266-36552475
Ref. Agencia: CB5022

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1969

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HOME4YOU - IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones