Compra Unifamiliar en Calle Mossèn Cinto, Llado

Chalet / Torre - Llado

185 m²
4
1
2.432 €/m²

Descripción

T’agradaria viure en una casa aïllada?
Disposem d’aquesta casa aïllada a l’encantador poble de Lladó.
La propietat compta amb un jardí espaiós construït sobre una parcel·la de 684 m² i ofereix belles vistes des de la part posterior de la casa.
La planta baixa de la casa té un rebedor d'entrada espaiós, un menjador lluminós amb amplis finestrals, una cuina amb una illa meravellosa, habitació doble (una d'elles amb un armari encastat), despatx, un bany complet i un jardí fantàstic amb un porxo a la part posterior, ideal per tenir mascotes i jugar amb els nens.
La planta superior de la casa compta amb dues habitacions dobles, una habitació suite amb un vestidor (que es troba en procés de finalització), un bany complet amb banyera i una zona de terrassa amb vistes al jardí i les muntanyes. A la part soterrani de la casa, hi ha un garatge fabulós de 135 m² amb capacitat per a 4 cotxes, bicicletes, motocicletes i zona d’emmagatzematge.
La casa compta amb tancaments d'alumini, una zona de porxo, terra de gres, calefacció a gasoil, jardí i garatge privat. A més, el poble de Lladó ofereix tots els serveis mínims necessaris, com ara farmàcia, escola, botiga de queviures, bar/restaurant, geriàtric i camp de futbol, cosa que fa que la casa sigui encara més atractiva. En resum, aquesta propietat és una oportunitat única per viure a una casa bonica i confortable en un encantador poble.

traducir

Trovimap ID: 474266-35120992
Ref. Agencia: AE3491

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2005

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HOME4YOU - IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones