Compra Unifamiliar Pareada en Calle Del Bon Aire, Sant Pere Pescador

Unifamiliar adosada - Sant Pere Pescador

320 m²
4
1
1.359 €/m²

Descripción

Si vols viure en una casa de poble, totalment reformada amb molt de gust i amb un encant molt especial …aquesta t’interessa! Ubicada al poble de Sant Pere Pescador, conegut per les seves platges salvatges, les seves rutes esportives i els seus adeptes als esports nàutics. Una localitat banyada pel mar i pel riu Fluvià.
Ens trobem amb aquesta bonica casa de poble. Entrem a la planta que es troba a peu de carrer, i ens rep un ampli rebedor amb voltes als sostres que ens condueix a un saló amb un pati interior, un bany i un dormitori. Sortim d’aquesta zona i pujem les escales que ens condueixen a la primera planta. I ens crida l’atenció una bonica terrassa central amb amplis finestrals de vidre, que ens dóna llum a un fantàstic saló-menjador, i una gran cuina oberta, amb espai suficient per esmorzar-hi, o sortir a l’exterior a gaudir del bon temps.
En aquesta primera planta també hi trobem un bany de cortesia, i un gran dormitori tipus suite, amb paret de pedra i amb sortida a un bonic balcó, amb vistes als carrerons del poble.
Pugem a la planta superior per unes escales amb recorregut de parets de pedra, per trobar-nos amb un altre saló/chillout (amb possibilitat d’adaptar-lo a un dormitori més) amb sortida a una altra fantàstica terrassa/solàrium, amb vistes clares. Aquesta planta compta amb una fantàstica suite amb bany amb dutxa.
Tota la casa compta amb infinitat de detalls.
Dues terrasses i un pati.Sens dubte t’agradarà.
Contacteu amb nosaltres i us acompanyem a visitar-la

traducir

Trovimap ID: 474266-34331029
Ref. Agencia: AESYH00294

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2002

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

HOME4YOU - IMMOBILIÀRIA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones