Compra Unifamiliar Pareada en Palma De Cervelló, La

Unifamiliar adosada - Palma de Cervelló, la

112 m²
4
1
3.482 €/m²

Descripción

Fantàstica casa adossada assolellada cantonera 132 m² construïts al nucli urbà de La Palma de Cervelló, zona tranquil·la, amb accés molt còmode a peu de carrer on trobem un preciós jardí privat cantoner amb un porxo de fusta ideal zona chill out, arbres, barbacoa, entrant disposem de rebedor, acollidor saló-menjador amb llar de foc i accés a la terrassa, cuina office amb electrodomesticos integrats, inducció de 70 cm, osmosi, porta corredissa de vidre setinat que facilita l'accés directe al saló-menjador, lavabo de cortesia amb dutxa. A la planta primera accedim des del rebedor mitjançant escala de márrmol amb barana de fusta, es distribueix en 4 habitacions (una doble amb armari de portes corredisses a mesura), terrassa, un bany complet amb dutxa i porta de vidre setinat . A la planta inferior s'accedeix al garatge per a dos cotxes amb gran safareig i habitació rebost des del rebedor, mitjançant escala i a la vegada pel jardí i pel passatge d'accés particular de veïns.
Excel·lents acabats, parquet laminat, gres en la cuina i banys, calefacció gas natural, aire condicionat/bomba calor saló-menjador, portes de fusta de cirerer, tancaments d'alumini blanc doble vidre climalit, porta d'alumini de seguretat.
Prop de serveis essencials, supermercats, restaurants, col·legi, escoles infantils, biblioteca, zones esportives, parcs infantils, a prop de rutes de muntanya, transport públic autobús, distància de La Palma a Barcelona 19 km.

traducir

Trovimap ID: 473034-36677446
Ref. Agencia: 1006

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1989

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IMMOBILIÀRIA LA PALMA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones