Compra Unifamiliar Pareada en Palma De Cervelló, La

Unifamiliar adosada - Palma de Cervelló, la

193 m²
4
1
2.280 €/m²

Descripción

Magnífica casa apariada en zona tranquil·la amb jardí a 3 vents en nucli urbà de La Palma de Cervelló, garatge a peu de carrer, assolellada, excel·lents vistes muntanya, superfície construïda 284 m² , finca del 1996, en perfecte estat de manteniment. La casa està distribuïda en diversos nivells: Planta a peu de carrer disposem de gran garatge i entrada a la casa mitjançant rebedor, saló-menjador independent ampli amb sortida al balcó, gran cuina-office amb accés directe al garatge i lavabo cortesia.
Planta superior golfa diàfana amb espai d'estudi/treball i sala d'estar amb xemeneia accés terrassa solarium. Planta inferior menys un (des d'entrada) zona de descans 4 habitacions exteriors amb vista jardí (una d'elles suitte amb bany banyera, armaris a mesura) i bany amb dutxa.
Planta inferior menys dos disposa de sala polivalent (gimnàs, jocs), sala amb zona rentat, planxa, equipada amb armaris de gran capacitat, termo elèctric. Aquesta planta té accés al porxo, gran jardin amb arbres, zona barbacoa i espai per a piscina.
Acabats: sòls parquet i marbre, portes interiors de fusta, tancaments exteriors d'alumini doble cristall, A/C-calefacció al saló menjador i la golfa, calefacció radiant, descalcificador, osmosi, porta garatge automàtica
La casa està situada prop dels serveis essencials, col·legi, escola infantil , parcs infantils, zones esportives, supermercats, restaurants, biblioteca, farmàcia, transport públic autobús, distància a Barcelona 19 Km.

traducir

Trovimap ID: 473034-36225332
Ref. Agencia: 1017

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1996

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IMMOBILIÀRIA LA PALMA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones