Compra Unifamiliar Pareada en Palma De Cervelló, La

Unifamiliar adosada - Palma de Cervelló, la

164 m²
4
1
2.134 €/m²

Descripción

Casa adossada en venda de 265 m² construïts al nucli urbà de La Palma de Cervelló, situada en zona tranquiil.la, orientació sud , assolellada, precioses vistes a la muntanya, totalment exterior.
Planta baixa de 81 m² disposem de garatge per a 3 cotxes, safareig, sala de jocs amb accés directe a una àmplia terrassa. Planta primera de 78 m² s'accedeix al rebedor amb armari encastat, gran saló-menjador amb llar de foc i accés a terrassa assolellada amb vistes a la muntanya , cuina-office i lavabo de cortesia. Planta segona de 73 m² disposa de distribuïdor amb armari encastat, 3 habitacions amb terrasses (1 suitte amb bany amb dutxa i banyera, vestidor, balcó, climatització fred/calor, una segona habitació y altre amb armari encastat), bany complet. Planta superior de 33 m² amb gran sala diàfana destinada a estudi amb 2 trasters interiors sota teulada i accés a la terrassa solàrium amb precioses vistes a la muntanya.
Disposa de calefacció radiant, descalcificador, osmosis, pre-instal.lació aire condicionat , conducte des de totes les plantes fins al safareig per a dipositar la roba, tendals, sòl ceràmica, fusteria exterior alumini símil fusta doble vidre, fuseria interior de roure, escales de marbre, porta garatge automàtica. La casa es troba prop de serveis essencials, col·legi, escoles infantils, biblioteca, parcs infantils, zona esportiva, comerços, restaurants, supermercats, transport públic autobús, distància a Barcelona a 19 km.

traducir

Trovimap ID: 473034-34646455
Ref. Agencia: 1034

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1991

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

IMMOBILIÀRIA LA PALMA

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones