Compra Unifamiliar en Urbanización De Vall Repos, Urbanitazació Vall Repos, Santa Cristina D Aro

Chalet / Torre - Santa Cristina d Aro

316 m²
4
1
3.481 €/m²

Descripción

Situada a una de les zones de Vall Repòs, Santa Cristina d'Aro aquesta magnífica vila ofereix un oasi de pau i tranquil·litat a només minuts de la ciutat. La urbanització es caracteritza per la seva cura i ambient familiar, ideal per a famílies que busquen un entorn segur i agradable.

La vila es distribueix en una superfície de 400 m² i compta amb 4 àmplies habitacions dobles, 3 banys complets, un majestuós saló menjador amb sostres alts i una cuina moderna oberta amb accés a una gran terrassa amb barbacoa. La propietat també disposa d´una piscina coberta i un jardí amb molta privadesa, perfecte per gaudir de l´aire lliure en qualsevol època de l´any.

A més, la vila compta amb una casa de convidats totalment independent amb 3 habitacions, 2 banys, cuina i saló menjador. Aquesta casa és ideal per rebre familiars i amics o per llogar-la com a font d'ingressos addicional.

La parcel·la de 9.000 m² ofereix un ampli espai per gaudir de l´aire lliure, amb zones verdes, arbres fruiters i espai per a aparcament. La propietat també compta amb llicència turística, cosa que la converteix en una excel·lent inversió per a aquells que busquen rendibilitzar el seu lloguer.

No dubteu a demanar una visita i descobrir per què aquesta vila és l'oportunitat perfecta per als que busquen una llar de luxe en un entorn privilegiat.

traducir

Trovimap ID: 472864-36879102
Ref. Agencia: CA-VALL3G

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

1985

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones