Compra Otro en Colomeres, Gavà

Bajos con jardin - Gavà

93 m²
4
1
4.946 €/m²

Descripción

Presentem aquest magnífic pis de 94 m2 útils amb terrassa distribuïts a:
- CUINA: Fantàstica amb encimera i paret de Silestone, encimera d'inducció i planxa, nevera/congelador de doble porta integrada als mobles lacats i cafetera, microones i escalfa-plats, vinoteca.
- SALÓ: Ampli amb sortida a una magnífica terrassa que ofereix unes grans vistes a Gavà amb el mar de fons i sostre retràctil
- HABITACIONS: Disposa de dues àmplies i s'hi afegeix la principal suite amb bany. Totes amb estructura de llit i mobles integrats d´obra amb un gran disseny.
- BANYS: Disposa d'1 bany complet a la zona de les habitacions individuals i un altre a l'habitació principal tots dos amb Silestone a parets i taulells.

La calefacció de tot l'habitatge és radiant pel terra porcelànic i l'aire condicionat és centralitzat per conductes. Totes les estades van per separat i es poden regular independentment per a més benestar.
Diferents tipus d'il·luminació a tot el pis en sostres, baixos de mobles, banys, adaptable a cada estada al seu gust i relaxació. Xarxa interna de dades i internet a tota la casa i tota la instal·lació elèctrica encastada amb endolls i connexions a totes les estances. Les portes de les habitacions són corredisses de vidre fosc opac que s'amaguen a la paret i la vidriera de sortida a la terrassa és corredissa automàtica amb sensor i bloqueig.

Zona comunitària amb espai recreatiu i ascensor
Pàrquing inclòs.

Contacti'ns

traducir

Trovimap ID: 471966-36859452
Ref. Agencia: BGAVDE 78

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2002

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Ascensor:
    Si

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones