Compra Casa De Campo en Tallada D Empordà, La

Casa rural - Tallada d Empordà, La

140 m²
4
1
6.071 €/m²

Descripción

EN VENDA CASA RÚSTICA AMB JARDÍ, PISCINA I PORXOS AL BAIX EMPORDÀ. Encantadora propietat d'aproximadament 1.000 m² amb doble parcel·la i entrada per dos carrers. En una de les parcel·les, s'erigeix una preciosa casa construïda amb materials nobles, que combina a la perfecció l'elegància rústica amb comoditats modernes. Amb una ubicació privilegiada a pocs quilòmetres de L'Escala, Torroella de Montgrí i L'Estartit.

Aquesta llar, amb una superfície total d'aproximadament 190 m², està envoltada per un bonic jardí. A l'exterior, et rebran una piscina de 7 x 3,50 metres, cuidats porxos i una àmplia zona de barbacoa estratègicament situada al costat de la piscina, ideal per a gaudir de menjars a l'aire lliure. Un dels porxos està envidrat, brindant-te la possibilitat de gaudir de l'entorn en qualsevol època de l'any.

A la planta baixa de la casa trobem una cuina independent, un acollidor saló-menjador amb llar de foc i generosos finestrals que s'obren a porxos i jardí. A més, trobaràs una habitació doble, un bany complet i garatge amb safareig. Els terres són de tova catalana i parquet, juntament amb els sostres amb bigues de fusta vista, afegeixen un toc càlid i autèntic a la residència.

A la planta superior, zona de nit amb bany i dues espaioses habitacions dobles, una d'elles en suite amb vestidor i un ampli solàrium, ofereixen un oasi de tranquil·litat. La casa està equipada amb calefacció central de gas propà i aire condicionat per al teu màxim confort en totes les estacion

traducir

Trovimap ID: 465255-36903202
Ref. Agencia: 000404

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2011

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Equipamiento

  • Tipo de piscina:
    Piscina

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones