Compra Unifamiliar Pareada en Calle Puig Gros, Llançà

Unifamiliar aislada - Llançà

80 m²
4
1
4.063 €/m²

Descripción

Aquesta casa a Llançà ofereix una experiència única amb una ubicació privilegiada amb vistes al mar i el seu entorn tranquil. En arribar, us rebrà un garatge tancat privat independent. Entrada a la casa independent a través de les escales, brindant comoditat.

En ingressar a la casa, seràs rebut pel rebedor on hi ha les escales d'accés a la planta superior i un lavabo de cortesia, saló menjador i cuina obert que es connecta amb una terrassa que ofereix impressionants vistes al mar, proporcionant un ambient relaxant i acollidor per gaudir de moments inoblidables amb familiars i amics.

La propietat compta amb dues habitacions que també tenen vistes al mar, cosa que et permet despertar cada matí amb una vista impressionant. A més, la casa disposa d´un lavabo i un bany amb dutxa, assegurant la comoditat i conveniència per als residents i visitants.

Una característica destacada d´aquesta casa és la seva estufa de pèl·lets amb conducte d´aire, que proporciona una calefacció eficient i confortable durant els mesos més freds de l´any, garantint un ambient càlid i acollidor en tot moment i un tros de terreny per poder gaudir d´una piscina o zona de relax amb vistes

A la part posterior de la casa, trobaràs un encantador jardí on podràs relaxar-te i gaudir de la natura. A més, hi ha una caseta per guardar utensilis, cosa que facilita l'emmagatzematge d'eines i equips de jardineria.


En resum, aquesta casa a Llançà ofereix una combinació perfecta de comoditat, vistes espectaculars al

traducir

Trovimap ID: 465255-36777045
Ref. Agencia: 5072 RUBI JULIA

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2005

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones