Compra Unifamiliar Pareada en Urbanización Sector Sud, Arbúcies

Unifamiliar aislada - Arbúcies

130 m²
4
1
2.308 €/m²

Descripción

Es troba disponible aquesta casa aïllada en la bella localitat d'Arbúcies, que ofereix un entorn tranquil i unes vistes panoràmiques espectaculars de les majestuoses muntanyes circumdants. Aquesta propietat ha estat completament reformada i està llesta per a oferir una vida còmoda i luxosa.

La casa compta amb quatre àmplies habitacions, la qual cosa la converteix en una opció perfecta per a una família. Cada habitació ha estat dissenyada amb atenció al detall i ofereix un espai acollidor i relaxant. A més, la casa disposa de dos moderns banys que han estat renovats amb acabats d'alta qualitat.

Una característica destacada d'aquesta propietat és la seva generosa parcel·la de 1.212 metres quadrats, que proporciona un ampli espai a l'aire lliure per a gaudir de la naturalesa i el paisatge circumdant.

La casa ha estat acuradament reformada per a oferir un ambient contemporani i elegant. Els acabats són d'alta qualitat i la propietat compta amb totes les comoditats modernes per a garantir una vida confortable. La cuina està equipada amb electrodomèstics d'última generació i armaris de disseny, i l'espai d'estar és lluminós i espaiós, ideal per a la relaxació i l'entreteniment.

En resum, aquesta casa és una oportunitat única per a gaudir de la bellesa de la naturalesa i la tranquil·litat de la muntanya, tot això en un entorn completament renovat i amb totes les comoditats modernes. No perdis l'oportunitat i... Contacta'ns avui per a programar una visita!

traducir

Trovimap ID: 465255-36609947
Ref. Agencia: NB_C_209

Características

Tipo

Planta

-

Año de construcción

2011

Certificado energético

-

Características interiores

  • Calefacción:
    Otro

Popularidad

Última actualización

Días en el mercado

Visitas

-

Compara y solicita la mejor hipoteca

Nikolajus Babyninas

Ver las propiedades de la agencia

¿Cual es el valor de tu inmueble?

Escribe tu dirección. Obtén al instante tu valoración GRATUITA

Visita otras poblaciones